Blogger Backgrounds

realiti Hidup

realiti Hidup
Bunga Asyiqin

Followers

Wednesday, 29 August 2012



Fuh!! Letihnya aku.... kesian blog ni dah lama di dudakan..hahaha... sya bukan x igt kat awk yer encik blog.... tapi sya xda mood nk menulis.. ni bru dtg mood nk buat entry tentang raya..

1stly nk ucap Selamat Hari Raya maaf zahir batin pada semua...< masalahnya ada ke yang sudi baca blog usang nih> Raya tahun ni best sebab adik beradik cukup korum... so gambar raya tahun ni pun perfect la.. :-) bab bergambar ni paling best sbnrnya..!

Tahun ni plak family belah my mom buat family day...lagi la happening...walaupun majlisnya xbesar...ckup bermakna oo.. thanx to my kak long yang organize all the things... sanggup tu malam raya balut hamper.. sampai tertidur2... orang lain malam raya masak rendang,bakar lemang..hahaha..

Nak tambah lagi best raya tahun ni... 3 orang sepupu bertunang.. 2 belah mak, 1 belah abah... sangat la busy memenuhi jemputan pertunangan.... nak plak raya ke-4 pergi jitra meminang anak dara kedah,...mahal anak2 dara kedah ni..huhuhu... tahniah to Aizat, Shimah and azwa..

dan hari2 seterusnya dipenuhi dengan tetamu-tetamu yang datang..mekasih yer sudi dtg ke teratak kami.. and    a million2 of thanx to tetamu yang xdisangka..Nur Jannah.. sampai gak ko kat umah aku yer...:-) dtg lagi tau!!

xnak la tulis panjang-panjang..nti korang mesti boring kan... layan je gambar2 yang ada yer...^_^

start with the hero....

heroin dalam family kami...

~~yang masih muda mudi~~ (walaupun ada yang dh jdi mak org)

All of us..~~ cameraman nasib ko lah yer xde dlm gmbr..hahaha

family kami...Puan Masniah yahaya dan Encik Mohamad Said

family atam Encik Asri yahaya dan Puan Maimunah

family atih Puan Salmah Yahaya dan Encik Zaidi 

Family K.long 

family kak cu...

anak2 bujang mak abah... yang tgh tu cucu... 

sayang mak!! maaf zahir batin ye... 

syg abah!! maaf zahir batin juga... jgn marah2 kin makan laksa yer.. dah feveret..:-)

Family abg am..

with anak2 buah tercinta

with my sepupu...kami sebaya...:-)

malam bbq...org kuat tgh dok kipas..

the only anak dara...:-)

malam family day... magrib berjemaah dan tahlil..

Bangayk sangat gambar... kalau rajin kita wat entry khas pasal family day tu yer.. kalau rajin lah yer..kalau xrajin sory...huhuhuhu...Oklah..nti kita sambung lain yer... Selamat menyambut hari merdeka!! JANJI DITEPATI!!



No comments:

Post a Comment