Blogger Backgrounds

realiti Hidup

realiti Hidup
Bunga Asyiqin

Followers

Monday, 24 December 2012

"Segmen Memburu Followers By Hotmasakini"

Wah!!! cam best je tajuk entry aku harini... aku join sebab aku rasa mcm menarik jer segmen nih... dapat kenal ramai lagi followers blog kita yang menarik lagi mmg gedeboommm!!! huhuhu... 
segmen nih hotmasakini yang anjurkan... tujuannya nak tarik ramai lagi followers2 menjengah ke blog kita.. ahakss!!! aku suka tuh..~~ berkongsi cerita, pengalaman suka dan duka adalah kenangan paling indah..walauun kadang2 ada yang beranggapan blogger2 yang ada dan sesiapa yang minat tulis blog ni sebebnarnya ada sifat riak, bangga diri dan menunjuk2..... aku xtujukan pada sesiapa tapi sapa yang makan cili dia yang rasa pedas.. kikikiki!!! korang pedas?? sila minum air yer... 

sebenarnya berblog nih adalah satu ruang untuk kita kongsi semua benda yang kita nak kongsikan.. kalau xdapat nak diluahkan dalam bentuk lisan, jadi inilah ruang yang paling sesuai sekali.. kita punya blog, ikut suka kita la kan nak tulis apa..terpulang pada individu nak terima atau tidak... aku sayang semua followers2 aku yang kat luar sana...dan aku nak share macam2 dengan semua followers aku... macam aku juga, sangat suka baca blog orang... banyak faedah yang kita dapat sbeenarnya...xde la otak pemikiran kita ni sempit sangat.... hahahhaa!!! tapi aku yakin dan pasti rakyat malaysia dah terhindar dan peratus rakyat berfikiran sempit telah pun berkurangan atau mungkin SIFAR??.... 

apa2 pun thanx to hotmasakini sebb buat segmen mcm ni yang bagi peluang untuk freshie2 blogger macam aku nih untuk kumpul dan satukan followers yang ada...mari kita majukan dunia blogging dengan sama-sama follow antara satu sama lain.. love uollsss!!!!!!! 


apa?? korang nak join juga?? mcmna nak join??? sangat la mudah....

syarat-syarat untuk join segmen ni ialah:

1. Follow blog "hotmasakini" sila klik disini..
2. Buat entry bertajuk "Segmen Memburu Followers By Hotmasakini"
3. korang jangan lupa letakkan banner mcm kat atas ni dlm entry korang tuh
4. pastu korang tinggalkan link korang dekat ruangan komen "hotmasakini"

sampai disini...jangan lupa join yer... with love- cik bunga..~~~





18 comments:

  1. TQ syikin join segmen ni..semoga kita sama2 dpt tingkatkan trafik n followers blog kita ! CHILL !

    ReplyDelete
  2. Hai, dari Segmen Memburu Followers By Hotmasakini. Do follow me :)

    ReplyDelete
  3. hotmasakini- welcome... saya budak baru belajar..-)

    ReplyDelete
  4. hye...
    dr segmen yg same
    da follow blog nie
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  5. Hi :D
    Segmen Sama :D
    Salam Perkenalan :D
    http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  6. salam, saya dari segmen yang sama :3
    http://sababest.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum , salam perkenalan :)
    dari segmen yg sama ^^
    http://balqishhnasran.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  8. Salam. Datang dari segmen sama. Follow sini. Visit & Follow Fatin jugak eh? Hihi thank you! :D http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan...

    Dari segmen yang sama

    http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  10. sggh&follow sini,,,follower #68

    dr segmen yg sma,,,

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-follower-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  11. follower 70
    http://marzadalia.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  12. hye,dari segmen sama, done follow,
    follow sini

    http://gilapotato.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah .. DONE follow sini kasi support :)

    ReplyDelete
  14. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg same
    da follow blog nie
    jangan lupa follow balik ^ ^

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  16. datang menerjah sini.. (: blog cantik

    jemput dtg my blog
    http://steffanylife.blogspot.com/2012/12/segmen-memburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete
  17. terjah cni
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/12/segmen-memnburu-followers-by-hotmasakini.html

    ReplyDelete